Keuze menu (vanaf 38,50)

Vanaf 10 personen hanteren wij dit keuzemenu. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen voor grotere gezelschappen en ook ter gelijk meerde gerechten bereiden en serveren.

Met het keuzemenu geeft u uw gasten de kans om hun eigen diner samen te stellen met eventueel iets vooraf, een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.

De menukaartjes liggen op tafel en de bediening zal de keuze per gast doorgeven aan onze chef-kok. Mochten er gasten zijn met dieetwensen dan kunnen ze dit ter plaatse met de bediening bespreken zodat de keuken een passend alternatief kan maken. Op de menukaartjes staan geen prijzen om uw gasten geheel vrij te laten in hun keuze.

Dit menu heeft geen vaste prijs en zal op basis van nacalculatie in rekening worden gebracht.

Wij wensen u alvast een gezellig samen zijn en eet smakelijk.

Shared dining 39,50 p.p.

Vanaf 10 personen kunt u kiezen voor dit Shared Dining menu Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen voor grotere gezelschappen en ook ter gelijk meerde gerechten bereiden en serveren.

Met het Shared dining menu geeft u uw gasten de kans om van alles wat te proeven. DE Italiaanse manier van dineren.

Mochten er gasten zijn met dieetwensen dan vragen wij u gelieve deze tijdens het maken van de reservering te vermelden zodat de keuken rekening kan houden met de gerechten die op tafel geserveerd zullen worden. Dit menu heeft een vaste prijs van €39,50 p.p

Wij wensen u alvast een gezellig samen zijn en eet smakelijk.