Comming Soon!

Il Mercato

Il Mercato Hendrik ido Ambacht

Op een prachtige locatie aan de Noordkade van het Waterbusplein realiseert Bjorn van Dijl van de Willaerts Group op ruim duizend vierkante meter twee waanzinnige horecazaken met een groot terras aan het water en met een interieur van internationale allure. Een fantastische hotspot om te genieten en te ontspannen van culinaire hoogstandjes, een uitgebreide wijnkaart en natuurlijk de welbekende gastvrijheid van de Willaerts Group. Een van de twee horecazaken wordt de succesformule Il Mercato 2.0, geroemd om z’n authentieke Italiaanse keuken met pure smaken en (h)eerlijke gerechten.
uiteten
De Italiaanse keuken van Il Mercato heeft de af- gelopen twaalf jaar al vele harten veroverd binnen de Drechtsteden. Binnenkort kunnen de bewoners rondom Hendrik-Ido-Ambacht van dichtbij genie- ten van de beste pizza’s en lekkerste pasta’s van Il Mercato. In het nieuwste project van de Willaerts Group aan de Noordkade met een totaal van 1000 m2 komt aan de straatkant een Il Mercato 2.0.Dit restaurant zal 40% van de gehele oppervlakte innemen met plaats voor ongeveer 120 couverts.
Il mercat

Bouw jij mee aan gastvrijheid?

Gastvrijheidsstrijders en foodfanaten… met veel liefde voor de Italiaanse keuken opgelet. Bouw met ons mee aan Il Mercato Hendrik Ido Ambacht. We zetten een nieuw team neer die in de gedachtengang van de Willaerts Group onze gasten mag gaan voorzien van eerlijke gerechten, mooie Italiaanse wijnen en de ambiance die de gasten van ons gewend zijn.
Il Mercato