Alblasserdam eten

Wilt u lekker in Alblasserdam eten? Zoek niet verder en kom naar Il Mercato. Gevestigd in Papendrecht op slechts een paar km afstand van Alblasserdam. Hier kunt u gaan genieten van verschillende arrangementen. Allen uit originele Italiaanse keuken. Op onze menukaart vindt u een verscheidenheid aan antipasti’s, pastagerechten en pizza’s.

Al nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in onze menukaart. Of bel 078 – 2000 340.

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Ons menu

Pizza’s, pasta’s, antipasti. Wat gaat uw keuze worden? Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone. En gaat u vervolgens genieten van een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Keuze genoeg uit ons menu. Ook is het goed om te weten dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Zo kunt u bij elk gerecht een bijpassende wijn krijgen. Wij van Il Mercato adviseren u daar graag over!

Grote groepen | Alblasserdam eten

Mocht u toevallig met grote groepen komen dineren? Dan adviseren wij te kiezen uit één van onze menu’s. Dit om de avond zowel voor u als voor de keuken soepel te laten verlopen. De Proeverij kost gemiddeld rond de €35,- p.p. en is de Italiaanse manier van Dineren. Iedereen krijg een leef bord en wij plaatsen alle gerechten in het midden van de tafel. Zo kan iedereen van alles wat eten.  De andere mogelijkheid is ons 4-gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de verschillende gerechten op dit menu. In overleg is uiteraard veel mogelijk. Mocht er iets niet tussen staan wat u graag had gewild geef dit dan aan ons door. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Direct reserveren
Alblasserdam eten