Bestellen Dordrecht

Wilt u eten bestellen Dordrecht? Kijk dan eens op de menukaart van Il Mercato! Samen met onze chefs hebben wij een heerlijk en uitgebreide menukaart samengesteld. We hebben veel variatie. Zo bieden we verschillende gerechten met vis aan, maar hebben wij ook vegetarische gerechten. Al onze gerechten worden met passie en liefde bereidt door onze chefs. Il Mercato is te vinden op het marktplein in Papendrecht. Het is slechts tien minuten rijden vanuit Dordrecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw gerechten te laten bezorgen door een van onze bezorgers!

Wilt u uw bestelling doen? Ga dan naar onze bestelpagina.

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Feestelijke gelegenheden

Het is bij ons ook mogelijk om een celebration table te reserveren. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om uw tafel te versieren voor bijna elke gelegenheid. Organiseert u binnenkort een babyshower? Kom deze dan bij ons vieren! Het is mogelijk om bij ons ballonnen te laten serveren. Voor de kosten hiervan kunt u een kijkje nemen bij ons kostenoverzicht. Alle ballonnen die geserveerd worden, zijn gevuld met helium. Dit zorgt voor een extra feestelijke uitstraling! Aan het einde mag u uiteraard alle ballonnen mee naar huis nemen.

Naast feestelijke gelegenheden, kan er ook gereserveerd worden voor grotere groepen vanaf tien personen. Hierbij is het mogelijk om een heerlijke proeverij te bestellen of te genieten van een vier gangen diner. Voor de reserveringen voor groepen vanaf tien personen kunt u nu ook online reserveren.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het bestellen Dordrecht? Of wilt u reserveren voor een speciale gelegenheid. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31(0) 782 000340. Het is mogelijk om bij ons eten af te halen van 12:00 tot 20:30 uur. Ons restaurant is geopend van 11:00 tot 00:00 uur. We zien u snel bij Il Mercato!

Direct reserveren
Alblasserdam eten