Eten in Papendrecht

Wilt u eten in Papendrecht? U bent van harte welkom bij Il Mercato in Papendrecht. Onze pizzeria is gevestigd in het centrum van Papendrecht, aan de markt. U wordt bij ons gastvrij ontvangen. Geniet vanavond nog van een leuke avond bij Il Mercato! Reserveer een tafel!

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Het menu van Il Mercato | Eten in Papendrecht

In ons restaurant in Papendrecht vind u de lekkerste pizza’s van hoge kwaliteit. De kwaliteit kunnen wij garanderen door producten te gebruiken die dagvers zijn. Laat u verrassen en kies eens iets anders dan een pizza margarita. Bijvoorbeeld de pizza carpaccio!

Naast de pizzakaart hebben wij ook een algemene dinerkaart. Begin met een heerlijke antipasti om de avond in te luiden. Vervolgens een spaghetti con salmone. Toch iets anders? Bekijk hier onze dinerkaart. Ten slotte een ijskoude sgroppino om de avond af te sluiten. Loopt het water u al in de mond? Bekijk de dessertkaart.

Italiaanse wijnen

Bij een Italiaans gerecht hoort een goede wijn. Wij kunnen u daarvoor adviseren indien nodig. Wij hebben kennis over welke wijn bij welk gerecht past. Goed om te weten is dat Italië een wijn heeft met een uniek karakter en het meer dan 100 druivenrassen telt. Speciaal voor de wijnliefhebber heeft Il Mercato uit Papendrecht de meest passende wijnen geselecteerd. Neem alvast een kijkje in onze wijnkaart.

Reserveer nu!

Heeft u al trek gekregen? Ontdek hier of er nog een tafel beschikbaar is voor u. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen. Lekker eten in Papendrecht doe je bij Il Mercato. Komt u met een grote groep? Laat het dan even weten door te bellen naar 078 – 2000 340.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Direct reserveren
Alblasserdam eten