Feest voor kinderen

Een feest voor kinderen laten organiseren? Zoek niet verder! Geniet van een heerlijke pizza party in onze pizzeria. Vanaf 3 kinderen. Heeft uw kind altijd al eens een echt pizzabakker willen zijn? Nu is het zijn of haar kans. Reserveer nu uw pizza feest door te bellen naar 078 20 00 340 of mailen naar info@stradadelvino.nl

Reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Pizza feest

Een pizza feest. Dat klinkt toch fantastisch? Wat kunt u verwachten. U en de kinderen worden ontvangen aan een tafel met lekker. Limonade en taart. Wat is een verjaardagsfeestje zonder taart? Als iedereen is uitgegeten beginnen we met het versieren van de koksmuts. Denk ondertussen na over de toppings! Goed om te weten is dat al onze producten vers zijn. Zo garanderen wij de fijne smaken op de pizza’s. En dan.. Het feest kan beginnen! Met de koksmuts op en het schort om gaan de kids pizza’s maken. Tonijn of toch ananas? Champignons? Yes! Bekijk het volledige arrangement op de website.

Uiteten bij Il Mercato

Wilt u voor komen proeven? Dat kan! Reserveer nu uw tafel via ons online reserveringssysteem. Il Mercato is geopend van maandag tot en met zondag tot 00:00. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02:00. Kom naast eten ook genieten van een goede wijn! Bekijk de wijnkaart. Onze wijnen zijn speciaal gekozen bij de gerechten die Il Mercato serveert.

Contact – Feest voor kinderen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een pizzafeestje voor kinderen? Bel dan 078 20 00 340 of mail info@ilmercato.nl Zoals hierboven benoemd kunt online reserveren om te komen eten in ons restaurant. Dit doet u hier. Vergeet u ons niet te volgen op Facebook? Tot snel!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Direct reserveren
Alblasserdam eten