Italiaans restaurant bezorgen

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant bezorgen? Bestel dan de lekkerste Italiaanse gerechten bij Il Mercato! Ons restaurant is gevestigd in Papendrecht, wat goed te bereiken is vanuit de andere steden. Naast dat u bij ons het eten kunt bestellen, verwelkomen wij u ook graag in ons restaurant. U hoeft van tevoren niet te reserveren, tenzij u een groep bent van 10 personen of meer. Mocht u verzekerd willen zijn van een plekje, dan is het wel slim om van tevoren te reserveren.

Als u benieuwd bent naar onze menu kaart, kunt u deze hier bekijken.

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans restaurant bezorgen| Il Mercato

Kom eten in ons restaurant en geniet van de heerlijke Italiaanse gerechten! Onze chefs staan elke dag voor u klaar om de meest heerlijke gerechten voor u vers te bereiden. Wij delen graag onze passie voor Italië met u en bereiden daarom al ons eten op de traditionele Italiaanse manier. Onze menukaart is erg divers. Zo vindt u gerecht met vis of vlees, maar voor de vegetariërs onder ons hebben wij hier ook andere varianten op. Kortom, er zit voor iedereen wel iets lekkers tussen!

Reserveer onze celebration table!

Ook voor feestjes kunt u bij ons terecht! Het is bij ons mogelijk om een celebration table te reserveren en deze te laten versieren. Dit is een leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere gelegenheid, zoals een babyshower. Wij bieden u de mogelijkheid om helium ballonnen toe te voegen aan uw tafel. Hier hebben wij verschillende variaties voor.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Bestel nu bij Il Mercato

Mocht u nog vragen hebben over Italiaans restaurant bezorgen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook speciale wensen of verzoeken kunt u aan ons doorgeven. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Il Mercato!

Direct reserveren
Eten bestellen Italiaans