Kinderfeestje Hendrik Ido Ambacht

Een kinderfeestje Hendrik Ido Ambacht organiseren? Kom langs bij Il Mercato in Papendrecht! Dichtbij Hendrik ido Ambacht. Een echt pizzafeestje met pizzabakker die de kinderen helpen. Bij het versieren én bakken. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact op door te bellen naar: 078 20 00 340 of mail info@ilmercato.nl

Reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Wat gaan we doen?

U kunt het feestje organiseren vanaf 3 kinderen. Wij verwelkomen u graag de hele week tussen 14:30 en 16:30 in ons restaurant vlak bij Hendrik Ido Ambacht.

Aan de start van het kinderfeestje kan iedereen genieten van onbeperkt limonade. En natuurlijk: Taart! Voor iedereen een stuk. En daarna? De koksmuts versieren! De kinderen worden echte pizzabakkers. Vervolgens kiest iedereen de toppings voor zijn of haar pizza. Goed om te benoemen is dat alle producten zo vers zijn als het maar kan. Bakken maar! Lekker smullen van de eigen gemaakte pizza. Voor maar €9.50 per kind.

Dineren bij Il Mercato

Echt Italiaans genieten doet u bij onze pizzeria. Waan uzelf even in het prachtige Italië door het proeven van onze gerechten. Kiest u voor een pizza of toch voor risotto? Alles is mogelijk. Neem een kijkje in de menukaart. Wat komt er na het diner? Een dessert. Tip: Neem de sgroppino. Bekijk de dessertkaart voor uw bezoek.

Contact | Kinderfeestje Hendrik Ido Ambacht

Bent u geïnteresseerd in een kinderfeest bij Il Mercato? Bel ons dan snel! 078 20 00 340 of mail info@ilmercato.nl. Wilt u reserveren voor een diner? Dit kunt u online regelen. Klik om naar het online reserveringssysteem te gaan. Goed om te benoemen is dat wij u graag op de hoogte houden van nieuwtjes via onze Facebookpagina. Volg hem nu!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Direct reserveren
Alblasserdam eten