Kinderfeestje pizza bakken

Kinderen en pizza zijn vaak een hele goede combinatie. Daarom heeft Il Mercato een leuk arrangement, namelijk een kinderfeestje pizza bakken! Onze ervaren chefs Enzo en Pepe laten graag aan de kinderen zien hoe het maken van een pizza in zijn werk gaat, maar uiteraard mogen ze ook zelf hun handen uit de mouwen steken. Naast de werkbank van de chefs staat een klein tafeltje waar de kinderen kunnen werken. De chefs helpen ze met het uitrollen van het deeg, waarna ze zelf hun favoriete topping mogen toevoegen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kleding niet vies wordt en hebben de kinderen allemaal een schortje om. Als de pizza’s klaar zijn doen de chefs deze in de oven. Daarna is het smullen geblazen!

Reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje pizza bakken
Kinderfeestje pizza bakken

Kinderfeestje pizza bakken bij Il Mercato

Il Mercato is gevestigd aan de markt in Papendrecht, waar het zijn naam aan heeft te danken. We onderscheiden ons met onze eigentijdse Italiaanse keuken, en bakken onze pizza’s in een traditioneels Napoliaanse steenoven. We werken alleen met hoogwaardige producten en dat proeft u! Door onze passie vinden wij het ontzettend leuk om onze kennis en enthousiasme over te brengen aan de kinderen. Onze chefs gaan dan ook uitgebreid met ze aan de slag en zorgen ervoor dat ze naast een leuke activiteit ook nog wat leren.

Als de pizza’s klaar zijn, kunnen ze gaan proeven van hun eigen pizza, wat natuurlijk veel lekkerder is als je hem zelf hebt gemaakt. Vaak zien we dan ook dat de bordjes helemaal leeg zijn! Als toetje mogen ze nog even terug naar de keuken om daar hun eigen ijsje samen te stellen.

Contact

Wilt u graag een kinderfeestje arrangement bij ons boeken? Neem dan contact op. Als er kinderen zijn met bepaalde allergieën of andere bijzonderheden kunt u dit ook meteen doorgeven zodat wij er rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Direct reserveren
Kinderfeestje pizza bakken