Pizza bestellen Alblasserdam

Wilt u graag Pizza bestellen Alblasserdam? Denk dan ook eens aan ons heerlijke restaurant Il Mercato in Papendrecht! Ga erop uit en kom gezellig langs om pizza’s te eten, ook kunt u pizza bestellen en afhalen om thuis lekker op te eten. Il Mercato is gevestigd aan de Meent in Papendrecht, op korte afstand van Alblasserdam. Wanneer u pizza in ons restaurant komt eten, heten we u graag welkom in ons gezellig ingerichte restaurant. Het is de perfecte mix tussen modern met een sprankje Italië. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van ons hotel.

Graag pizza’s bestellen of komen eten? Reserveer dan alvast uw plekje u kunt bellen naar +31782000340

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Pizza bestellen Alblasserdam | Pizza’s en Pasta’s

Op onze menukaart hebben we een uitgebreid aanbod aan overheerlijke pizza’s en pasta’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een van onze classics: pizza Hawaii, Margarita of Funghi. Daarnaast hebben we nog lekkere spaghetti Bolognese of Melanzana. Na uw lekkere pizza of pasta die gemaakt wordt volgens authentiek recept, met verse ingrediënten kunt u ook nog eens genieten van de lekkerste nagerechten. Neem gerust een kijkje op onze menukaart om te kijken wat we nog meer allemaal hebben.

Onze arrangementen

Wist u dat u naast het bestellen van onze gerechten ook terecht kunt voor arrangementen. Zo hebben we bijvoorbeeld een arrangement voor grote groepen vanaf 10 personen. Ook kunt u kiezen voor een 4-gangen menu. Bij deze optie kunnen uw gasten kiezen uit de gerechten die wij voorgeselecteerd hebben, eventueel kunnen wij de spoom weglaten zodat dit een 3 gangen keuzemenu wordt. Ook hebben we mogelijkheden voor kinderfeestjes of een celebration table.

Bekijk alle arrangementen hier.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveer nu uw tafeltje! | Pizza bestellen Alblasserdam

Heeft u ook zo’n zin om pizza te komen eten? Kom dan langs in ons restaurant! U kunt online reserveren of bellen naar: +31782000340

Direct reserveren
Vegetarisch restaurant Dordrecht