Pizza Papendrecht

Bent u op zoek naar pizza Papendrecht? Dan is Il Mercato zeker weten de aangewezen partij voor u! Il Mercato is een Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Papendrecht. Ideaal dus, wanneer u na het shoppen even wilt bijkomen en wilt genieten van een heerlijke pizza!

Bent u nieuwsgierig naar ons restaurant? Twijfel dan niet om alvast even een kijkje te nemen op onze menukaart. Wij hopen u graag eens te mogen ontvangen in ons restaurant!

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Wat staat er allemaal op de menukaart van Il Mercato?

De heerlijke Italiaanse gerechten zijn de basis van ons restaurant. Op de menukaart vindt u de klassieke pizza’s, zoals Margherita en Salami, maar ook hebben wij diverse luxe pizza. Denk hierbij aan een pizza met gamba’s of een pizza met truffels. Loopt het water u al in de mond?

In onze moderne ambiance wordt u gastvrij ontvangen en zal u ongetwijfeld genieten van de vele pure smaken die onze Italiaanse keuken voor u te bieden heeft!

Direct reserveren bij pizza Papendrecht

Wanneer u bij Il Mercato wilt genieten van een heerlijke pizza, heten wij u van harte welkom. Wij raden u wel aan om van te voren een reservering te maken. U kunt reserveren via ons online reserveringssysteem op de website of door te bellen naar 078 – 2000 340. Hierdoor kunnen wij direct zien of we de reservering kunnen plaatsen. Wij hopen u snel te zien in ons restaurant!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Direct reserveren
Alblasserdam eten