Lunchen Papendrecht

Lunchen Papendrecht? Kom naar het Italiaanse restaurant Il Mercato! Il Mercato is gelegen aan de markt in het centrum van Papendrecht. Ideaal om tussen het winkelen door te stoppen voor een lunch. Maar ook wanneer u alleen wilt lunchen kunt u ons gemakkelijk bereiken en zijn er genoeg parkeermogelijkheden. Daarnaast kunt u in de zomer heerlijk buiten zitten op ons terras!

Benieuwd wat u tijdens de lunch kunt bestellen? Neem dan alvast een kijkje op de lunchkaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Lunchen Papendrecht
Lunchen Papendrecht

Lunchen Papendrecht bij Il Mercato

Il Mercato is een echt Italiaans restaurant, dat zich onderscheidt met een eigentijdse Italiaanse keuken. In een moderne ambiance wordt u gastvrij ontvangen en geniet u van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Op de lunchkaart vindt u een verscheidenheid aan koude en warme lunch gerechten. Hierbij kunt u denken aan vers belegde Italiaanse broodjes, salades, soep, tosti’s, pizza en meer! Neem een kijkje op de lunchkaart om alle gerechten te bekijken. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Ook voor diner, grote groepen en kinderfeestjes!

Naast de lunch kunt u bij ons ook terecht voor een borrel of diner! U kunt dan genieten van een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli, met bijpassende Italiaanse wijnen. Naast de chef een klein werkbankje waar kinderen zelf hun pizza kunnen maken, ook leuk is voor kinderfeestjes!

Heeft u iets te vieren? Of wilt u met een grote groep komen eten? Dat is mogelijk! Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht. Wanneer u met een grote wilt komen eten kunt u dit van te voren bij ons aangeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Lunchen Papendrecht