Afhalen Dordrecht

Heeft u zin om eten afhalen Dordrecht? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Samen met onze chefs zorgen wij ervoor dat elk gerecht een heerlijke smaakbeleving is. Kiest u deze keer voor een pizza? Of gaat u toch liever voor een pasta? Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons een heerlijke salade te bestellen. Ons restaurant is gevestigd in Papendrecht, wat slechts tien minuten rijden is vanuit Dordrecht.

Heeft u vragen over de bezorging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 782 000340.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Afhalen Dordrecht | De menukaart van Il Mercato

U kunt bij ons online uw bestelling plaatsen. Bekijk van tevoren onze menukaart. We hebben voor ieder wat wil. Zo zijn er heerlijke visgerechten, maar hebben wij ons menu ook aangepast met vegan gerechten. Geniet van onze heerlijke vegan pasta’s of pizza’s. Al onze vegan gerechten zijn bereid met de vegan kaas van Violife. Deze kaas is 100% veganistisch en bevat dus geen dierlijke producten.

Het is bij ons ook mogelijk om een heerlijke antipasto plank te bestellen. Bestel er wat olijven, focaccia brood en bruchetta’s bij en u heeft de perfecte lunch!

Heeft u geen zin om de bestelling op te halen? Geen probleem! Onze bezorgers staan voor u klaar!

Arrangementen

Bent u binnenkort jarig? Of heeft u een andere gelegenheid voor een feestje? Kom het dan bij ons vieren! Wij bieden verschillende arrangementen aan. Zo is het mogelijk om te reserveren voor een proeverij of een heerlijk vier gangen diner. Uiteraard beschikken wij ook over een speciale wijnmenu.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Neem contact met ons op

Wilt u afhalen Dordrecht? Of wilt u reserveren voor een gelegenheid? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 782 000340. Ook kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Alblasserdam eten