Bedrijfsuitje Dordrecht

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje Dordrecht? Kom dan met uw team langs ons restaurant Il Mercato! Het is bij ons mogelijk om te reserveren voor grotere groepen. Voor de grotere groepen hanteren wij wel een keuzemenu. Hierdoor kunnen wij betere kwaliteit waarborgen voor grotere groepen. Het keuzemenu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Mocht u allergieën hebben of intoleranties, dan kunt deze telefonisch doorgeven. Onze chefs houden hier dan rekening mee tijdens het bereiden van het eten. U kunt reserveren voor een grote groep door te bellen naar +31(0)78 – 2000 340.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Celebration table

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een celebration table te reserveren? Bij deze tafel bieden wij u de mogelijkheid om hem te laten versieren met grote helium ballonnen. Deze mogelijkheid is er voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid. De ballonnen worden met een gewichtje op de tafel gezet, zodat deze mooi blijft staan. Uiteraard mag u de ballonnen gewoon mee naar huis nemen als het feestje afgelopen is. Als u tijdens deze gelegenheid een dessert neemt, wordt deze uiteraard versiert met een vuurwerkje!

De kosten voor de ballonnen zijn:

  • 10 voor een gouden cijfer ballon
  • 10 voor een babyshower ballon
  • 10 voor een set verjaardag ballonnen
  • 10 voor een set van drie hartjes ballonnen

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Maak uw reservering

Wilt u reserveren voor het bedrijfsuitje Dordrecht? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de celebration table? Neem dan gerust contact met ons op! Samen bespreken we de mogelijkheden en proberen wij alles naar uw wens te maken. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)78 – 2000 340. Het is altijd een feestje bij restaurant Il Mercato!

Alblasserdam eten