Bezorgen Dordrecht

Wilt u graag eten laten bezorgen Dordrecht? Bestel dan eens bij het heerlijke Italiaanse restaurant Il Mercato in Papendrecht! Proef de smaak van de authentieke Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden vers door onze chefkoks gemaakt. Naast dat u bij ons kunt afhalen of laten bezorgen, kunt u ook een plekje reserveren bij ons in het restaurant. Kom gezellig met uw familie of vrienden en laat u lekker verwennen.

Bent u benieuwd naar welke gerechten er te vinden zijn op ons menukaart? Neem dan hier een kijkje.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Bezorgen Dordrecht | Kom langs bij Il Mercato

Ook met grotere gezelschappen, kunt u bij ons terecht. Als u namelijk met 10 of meer personen komt, kunnen wij u een speciaal aangepaste menukaart aanbieden. Met de menukaart kan ieder voor zich kiezen welke voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht er wordt genomen. Mochten er allergieën of bepaalde wensen zijn, dan kunnen deze ter plekke worden besproken. Onze chef zal hiermee vervolgens rekening houden en een alternatief aanbieden. Er zit geen vaste prijs aan de menu’s die worden aangeboden. De prijs zal hierbij dus kunnen verschillen per persoon.

Vier een feestje bij Il Mercato!

Reserveer bij ons de celebration table! Hierbij krijgt u de mogelijkheid om de tafel te laten versieren met helium ballonnen. Dit is ook erg leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. De ballonnen mag u uiteraard mee naar huis nemen om daar er nog van na te genieten.

Naast normale feestjes, organiseren wij ook kinderfeestjes. Is uw kind bijna jarig? Neem uw kind en zijn vriendjes dan mee naar ons! De kinderen krijgen tijdens het feestje de mogelijkheid om hun eigen pizza te maken. Ze mogen hierbij zelf bepalen welke ingrediënten ze op de pizza doen. Voordat ze beginnen met pizza’s maken, mogen ze hun eigen koksmuts versieren.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Neem contact op

Heeft u meer informatie nodig over bezorgen Dordrecht? Neem dan contact met ons op.

Alblasserdam eten