Bleskensgraaf restaurant

Bleskensgraaf restaurant gezocht? Kijk dan eens een dorp verder en bezoek het gezellige Papendrecht! In het centrum van Papendrecht vindt u op de Meent ons Italiaanse restaurant Il Mercato. Onze gepassioneerde chef-koks bereiden hier met zorg en passie verrukkelijke, authentieke Italiaanse gerechten. Met de beste ingrediënten en traditionele recepten! Reserveer alvast een tafeltje.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Bleskengraaf restaurant
Bleskengraaf restaurant

Restaurant Bleskensgraaf | Il Mercato

Of u nu wilt genieten van een hartige pasta, een knapperige pizza of een verfijnde antipasti, ons menu biedt voor elk wat wils. Bovendien zorgt onze gastvrije ambiance ervoor dat u zich direct thuis voelt, terwijl u dineert in een gezellige en sfeervolle omgeving. Kom naar Il Mercato en laat u verwennen met de smaken van Italië, niet ver van Bleskensgraaf.

Wanneer men denkt aan Italië, denkt men aan passie en fantasie. Wij koken enkel met verse en kwalitatieve producten. De Italiaanse gerechten zijn eenvoudig, maar zeer bijzonder van smaak. Dit is dan ook de kracht van Italiaanse gerechten. Het weglaten van producten en eenvoud bewaren. Wij streven ernaar om eerlijkheid en puurheid terug te laten komen in al onze gerechten. Onze chefs zorgen voor de juiste specerijen en kruiden om de beste smaak in de gerechten naar boven te halen. Wij werken met (h)eerlijke producten en een team vol gastvrije medewerkers.

Bent u benieuwd naar de gerechten van Il Mercato? Neem dan alvast een kijkje in de menukaart.

Bezoek het typische dijkdorp Papendrecht!

Mensen zijn gewend aan een vast patroon en wijken hier niet graag vanaf. Dit resulteert in het bezoeken van dezelfde stad, hetzelfde restaurant en het bestellen van hetzelfde eten. Laat daarom die vastigheid eens varen en bezoek een andere stad. Papendrecht staat bekend als een typisch dijkdorp en is gelegen tussen Dordrecht en Sliedrecht. De Meent is hét winkelpark van Papendrecht. Het heet een park, omdat u zo van de ene naar de andere kant loopt en onderweg verschillende winkels en horecagelegenheden tegenkomt. Aan het begin van de Meent op het grote plein loopt u Il Mercato tegemoet. Op het plein vindt u ons sfeervolle terras. Wanneer u binnenstapt staat ons gastvrije personeel al klaar voor u. We heten u van harte welkom bij Il Mercato. Om u alvast een voorproefje te geven, heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in ons restaurant.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveer uw plekje bij restaurant in de buurt van Bleskengraaf

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten