Dordrecht pizzeria

Woont u in Dordrecht en zoekt u een heerlijke pizzeria? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Il Mercato ligt nét iets buiten Dordrecht, maar dat neemt zeker niet weg dat het de moeite waard is om bij ons van een heerlijke pizza te genieten! We hebben natuurlijk niet alleen pizza’s, maar ook pasta’s, salades, visgerechten, vleesgerechten, snacks en natuurlijk heerlijke desserts.

De kernwoorden van Il Mercato zijn passie en fantasie. Bij ons is geen enkele smaakcombinatie te gek.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Dordrecht pizzeria | Il Mercato
Ons menu is enorm uitgebreid. Maar ook divers. In Italië wordt er alleen gekookt met verse producten. Bij ons dus ook! Geniet optimaal van uw pizza. Onze pizza’s worden namelijk bereid in een steenoven. Bij Il Mercato vinden we het belangrijk dat onze pizza’s worden bereid met verse producten. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. Houdt u meer van een pasta? Ook dat is mogelijk! Probeer onze vispasta met gamba’s. naast vispasta’s, hebben we ook vleespasta’s.

Bij een goed gerecht hoort een passende wijn. Wij serveren verschillende soorten. Bekijk hier onze wijnkaart.

Bent u benieuwd naar de menukaart? Bekijk hem hier. Staat uw keuze al vast dat u een pizza wilt gaan eten? Alleen weet u nog niet welke? Bekijk hier onze pizzakaart.

Bestellen bij Il Mercato

Wilt u graag thuis genieten van onze heerlijke gerechten? Dat is geen probleem. We bezorgen namelijk in Alblasserdam, Oud-Alblas, Sliedrecht én Hendrik-Ido-Ambacht. Woont u buiten deze regio? Maar wilt u toch genieten van Il Mercato? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Neem contact op met Il Mercato

Zoekt u in Dordrecht naar een pizzeria? Gelukkig heeft u Il Mercato gevonden! Heeft u vragen over onze menukaart? Of heeft u een allergie? Bel 078 200 0340 of mail naar info@ilmercato.nl.

Alblasserdam eten