Eten afhalen Dordrecht

Wilt u graag eten afhalen in Dordrecht? Bestel en geniet dan van de heerlijke pasta’s of pizza’s van Il Mercato. Ons restaurant is gevestigd in Papendrecht, wat slechts tien minuten rijden is vanaf Dordrecht. Wilt u het eten liever laten bezorgen? Geen probleem! Onze bezorgers staan voor u klaar. Ons restaurant is gericht op de Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden bereidt met verse ingrediënten. Zo laten wij u genieten van de pure smaak van onze keuken.

Bent u benieuwd naar welke gerechten wij allemaal serveren? Neem dan nu een kijkje op onze menukaart.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Eten afhalen Dordrecht
Eten afhalen Dordrecht

Italiaanse droom

Droomt u ook zo van een culinaire reis naar Italië? Breng de Italiaanse smaken bij u thuis! Bij Il Mercato houden we ons bezig met de allerbeste ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Versheid, fantasie en passie zijn dan ook veel voorkomende woorden waar wij naar streven. Het creëren van prachtige gerechten waarin de echte smaak naar voren komt, is dan ook onze kunst. Door het gebruiken van specerijen en kruiden versterken wij dit. Diversiteit in de gerechten zorgt ervoor dat iedereen bij ons terecht kan. Natuurlijk kunt u een goede wijn bij uw diner niet vergeten! Vraag onze sommelier om advies over de geschikte wijn bij uw gerecht. Het afhaal eten wordt altijd warm bezorgd in Dordrecht!

Vegan eten afhalen in Dordrecht

Wist u dat Il Mercato tegenwoordig ook vegan gerechten heeft? Onze pasta’s en pizza’s worden op dezelfde manier met veel liefde en passie klaargemaakt. Het enige verschil is dat al onze gerechten hierbij geen dierlijke producten of stremsel bevatten. Uiteraard zijn onze vervangers van net zo goede kwaliteit als u van ons gewend bent.

Arrangementen

Naast dat wij u kunnen voorzien van afhaal eten in Dordrecht, is het bij ons ook mogelijk om te reserveren voor verschillende arrangementen. Zo kunt u ook bij ons terecht met grote groepen vanaf 10 personen. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze vier gangen menu of proeverij.

Wilt u een kinderfeestje organiseren? Uiteraard kan dat ook bij ons! Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen de kans om zelf hun pizza te maken. Erg leuk, maar vooral ook heel lekker!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Wilt u eten afhalen in Dordrecht? Bekijk dan onze menukaart en maak uw keuze! Wij zorgen ervoor dat het eten snel en warm bij u thuis wordt bezorgt. Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0) 782 000340. We zien u snel bij Il Mercato!

Eten afhalen Dordrecht