Eten afhalen Papendrecht

Op zoek naar een restaurant voor lekker eten afhalen Papendrecht? Dan vindt u bij Il Mercato precies wat u zoekt. Heerlijke pizza’s, pasta’s en veel meer. Dankzij de onderscheidende Italiaanse keuken blijven de smaken van de Italiaanse keuken u lang bij. Genieten van pure ingrediënten zonder poespas. Om de smaken nog beter tot zijn recht te laten komen gebruiken wij passende specerijen en kruiden. Bekijk de website voor onze menukaart en bestel gemakkelijk online. U kunt uw bestelling vervolgens ophalen op de Markt in Papendrecht!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

De menukaart van Il Mercato

Pizza’s, pasta’s, antipasti. Wat gaat uw keuze worden? Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone en gaat u vervolgens genieten van een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Of toch liever voor een garnalen pasta? Uit ons menu is keuze genoeg! Ook is het goed om te weten dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Zo kunt u bij elk gerecht een bijpassende wijn krijgen. Wij van Il Mercato adviseren u daar graag over!

Il Mercato voor eten afhalen Papendrecht

Heeft u zin om lekker eten af te halen in Papendrecht? Bestel dan online bij Il Mercato. Il Mercato is een restaurant op de markt in Papendrecht. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden is waar wij goed in zijn. Doordat wij gebruik maken van een traditionele Napolitaanse oven kunnen wij de beste gerechten serveren. Ook onze producten worden met zorg gekozen zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Il Mercato is een perfect alternatief als u lekker thuis culinair wilt eten.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel snel!

U kunt gemakkelijk online bestellen via de website. U kunt daar kiezen tussen ophalen of laten bezorgen. Heeft u vragen of wilt u bijvoorbeeld allergieën doorgeven of heeft u speciale wensen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 078–2000 340.

Alblasserdam eten