Eten bestellen Dordrecht

Wilt u graag eten bestellen Dordrecht? Bestel dan Italiaans eten bij Il Mercato! U kunt ook thuis genieten van onze Italiaanse keuken. Bestel voor thuis een lekkere pizza, pasta of salade. Zo kunt u vanaf de bank een heerlijke pizza eten onder het genot van een wijntje en een leuke film. U kunt al onze gerechten op onze website bekijken. Laat ons uw huis omtoveren tot Italiaanse sferen met verse pizza of pasta. Zo kunt u ook thuis genieten van een echte Italiaanse avond. Heeft u zin in een lekker wijntje, maar heeft u geen idee welke aansluit op uw gerecht? Laat u dan adviseren door één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord. Neem hiervoor contact met ons op. Wilt u in het restaurant van Il Mercato genieten van een Italiaanse avond? Dat kan! Reserveer dan alvast een tafel om zeker te zijn van een plekje!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Het menu

Kies uit verschillende Italiaanse gerechten tijdens uw bestelproces. Wij hebben verschillende soorten pizza, pasta, salades, visgerechten, vleesgerechten, snacks en natuurlijk het dessert. Wat dacht u van een heerlijke tiramisu met Italiaanse koffie! Daarnaast kunt u ook huiswijnen bij Il Mercato bestellen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het perfecte wijntje voor bij uw gerecht. Dankzij een pizza, tiramisu en wijn van Il Mercato, haalt u de échte Italiaanse sfeer in huis.

Een tip van ons: Pizza metro. Dit is een pizza van een meter lang. De pizzaiolo bereidt een meterpizza met verschillende ingrediënten. Zeer gezellig wanneer u met een groep bent. Zo kunt u samen als groep genieten van deze enorme pizza.

Il Mercato

In onze keuken delen wij onze liefde voor Italië maar al te graag met u. Onze kernwoorden zijn dan ook passie en fantasie. Het maakt ons niet of u de gerechten bestelt of in ons restaurant op eet. Zo lang u ervan geniet, zijn wij tevreden.

Online eten bestellen Dordrecht

Via onze bestelpagina kunt eenvoudig een bestellingplaatsen. U vinkt aan wat u wilt bestellen. Vervolgens klikt u op het winkelwagentje om af te rekenen. Kies voor ophalen of bezorgen. Wanneer u kiest voor bezorgen, brengen wij €2,50 bezorgkosten inrekening.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestellen?

Via onderstaande button kunt u direct een bestelling plaatsen.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten