Eten bestellen Italiaans

Wilt u graag eten bestellen Italiaans? Dan bent u aan het juiste adres bij Il Mercato! Wij zijn een Italiaans restaurant, gevestigd in Papendrecht. Bij ons kunt u heerlijke, vers bereide, Italiaanse gerechten bestellen of afhalen. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om van onze gerechten te kunnen genieten in ons restaurant. Proef de Italiaanse sferen in ons restaurant en laat uzelf verwennen door onze chefs, die alles met liefde en passie voor u bereiden.

Mocht u een kijkje willen nemen op onze menukaart? Dan kunt u hem hier bekijken.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Eten bestellen Italiaans | Il Mercato

Bij Il Mercato kunt u ook komen eten met grotere gezelschappen. Als u komt met een gezelschap van 10 personen of meer moet u van tevoren een reservering maken, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden. Met een groter gezelschap, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit een aangepast menu. Deze hebben wij samengesteld om de kwaliteit van onze gerechten te blijven waarborgen. Ook bij het aangepaste menu kunt u kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Vier hier uw kinderfeestje!

Is het binnenkort tijd voor een feestje? Vier het dan bij Il Mercato! De kinderen krijgen tijdens het feestje de kans om hun eigen pizza’s te bereiden. Tussendoor is er tijd voor het uitpakken van de kadootjes en eten van taart. Als dessert kunnen de kinderen hun eigen ijsjes maken en versieren! Kortom, een echt feestje dus!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu bij Il Mercato

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheid eten bestellen Italiaans, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen bij Il Mercato!

Eten bestellen Italiaans