Eten bezorgen Papendrecht

Voor eten bezorgen Papendrecht bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Laat ons uw huis omtoveren tot Italiaanse sferen met verse pizza’s of pasta’s. U kunt kiezen uit verschillende Italiaanse gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten pizza, pasta, salades, visgerechten, vleesgerechten, snacks en natuurlijk het dessert. In onze keuken delen wij onze liefde voor Italië maar al te graag met u. Onze kernwoorden zijn dan ook passie en fantasie. Dit kunt u zo afhalen op de markt in Papendrecht!

Bestel gemakkelijk online of neem telefonisch contact met ons op!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Het menu van Il Mercato

Het menu van Il Mercato is divers en uitgebreid. In Italië koken de Italianen enkel met verse producten. Bij Il Mercato dus ook! Dankzij onze Napolitaanse oven kunnen wij de heerlijkste steenoven pizza’s maken. Bij het maken kijken wij ook naar de producten. Wij vinden het belangrijk dat we onze pizza’s bereiden met verse producten. Ook hoog in kwaliteit. Zo creëren we authentieke smaken. Naast pizza’s kunt u ook verschillende pasta’s bij ons nuttigen. Neem bijvoorbeeld een vispasta met gamba’s of zalm. Ook kunt u vleespasta’s nemen. Bekijk onze menukaart en pizzakaart om u te laten inspireren.

Bijpassende wijnen

Bij een goed gerecht hoort een passende wijn. Bij  Il Mercato serveren wij verschillende soorten. Door goed te kijken naar de 20 wijnstreken en 100 -rassen hebben wij de perfecte kaart voor u kunnen samenstellen. Wij vinden dat een goede wijn de belevenis bij een gerecht kan vergroten. Laat u adviseren door ons. Lees alvast de wijnkaart door voor u besteld.

Eten bezorgen Papendrecht | Bestel snel

Bestel voor thuis een lekkere pizza, pasta of salade. Zo kunt u vanaf de bank een heerlijke pizza eten onder het genot van een wijntje en een leuke film. Wil u weten welk wijntje het beste past bij uw gekozen gerecht? Vraag het dan aan ons! Wij adviseren u graag. Online kunt u gemakkelijk bestellen en kiezen voor bezorgen of ophalen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestellen?

Via onderstaande button kunt u direct een bestelling plaatsen.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten