Groepsdiner

Bent u op zoek naar een restaurant voor uw groepsdiner? Kom dan eens langs bij Il Mercato in Papendrecht! Het restaurant bevindt zich in het centrum van Papendrecht, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Als uw groep groter dan 10 personen is dan kunt u kiezen uit een keuzemenu. Deze bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Iedereen kan voor zichzelf kiezen welke gerechten hij of zij neemt. Liefde en passie staat bij ons op nummer één. Dit zult u ook ervaren als u onze gerechten proeft!

Wilt u reserveren voor een grote groep? Maak dan hier uw reservering.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Wij zorgen ervoor dat u een gezellig groepsdiner beleeft!

Onze chefs en medewerkers zullen er alles aan doen om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Onze gerechten bereiden wij met alleen de verste ingrediënten, zodat u een heerlijke smaakbeleving ervaart. Mocht u iets echt niet lusten of bepaalde allergieën hebben, dan kunt u dit van tevoren aangeven. Onze chefs houden hier dan rekening mee.

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om kinderfeestjes te organiseren? Als u in Papendrecht woont of in de omstreken is dit dé ideale plek om de kinderen te vermaken! Tijdens het kinderfeestje zullen de kinderen zelf hun pizza’s voorbereiden. In de tussentijd is er tijd om kaarsjes uit te blazen en een liedje te zingen. Als de pizza’s klaar zijn, zullen de kinderen de gelegenheid krijgen om ze op te eten. Wie wilt er nou niet zo een heerlijk kinderfeestje!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Wilt u meer weten?

Heeft u nog meer informatie nodig over het reserveren van een groepsdiner in Papendrecht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen met het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook altijd langslopen als u in de buurt bent. Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram. We hopen u snel te zien bij Il Mercato!

Groepsdiner