Italiaan Papendrecht

Lekker eten bij een Italiaan Papendrecht? Bezoek Il Mercato met je vrienden, collega’s of familie. U bent dagelijks welkom bij ons. Wij zijn geopend van 11:00-00:00. Op vrijdag en zaterdag verwelkomen we u graag nog twee uren langer.

Proef de passie van de Italiaanse keuken in ons Italiaanse restaurant in Papendrecht. Reserveer een tafel!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaan Papendrecht
Italiaan Papendrecht

Italiaanse wijnen | Restaurant Papendrecht

Naast onze heerlijke Italiaanse gerechten serveren wij ook passende wijnen in het Papendrechtse restaurant. Italië is het land waar de wijn een geheel eigen karakter heeft door het verschil in klimaat. De 100 druivenrassen worden in heel Italië verbouwd. Als wijnliefhebber bent u aan het juiste adres bij Il Mercato. Bekijk hier onze wijnkaart.

De pizzeria

Zoals eerder benoemd bevind het restaurant zich in Papendrecht op de Markt. Een centraal gelegen plek en goed te bereiken. Wist u dat wij een echte blikvanger in onze zaak hebben? Dit is de Napolitaanse steenoven. Hier worden de pizza’s in gebakken. Bent u benieuwd naar welke pizza’s wij serveren? U kunt onze pizza-kaart hier bekijken.

Door de juiste keuzes te maken in eenvoud zijn onze Italiaanse gerechten de lekkerste in Papendrecht en omgeving. Daarnaast worden specerijen en kruiden gebruikt om het eten meer smaak te geven. Heeft u vragen over allergieën? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reserveer uw tafel bij Il Mercato Papendrecht. Wij hopen u snel in ons restaurant te verwelkomen. Bel naar 078 – 2000 340 als u vanavond nog te gast wilt zijn bij de pizzeria. Voor een later tijdstip reserveren kan online.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Italiaan Papendrecht