Italiaan Sliedrecht

Bent u op zoek naar een Italiaan Sliedrecht? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, op een klein eindje rijden van Sliedrecht. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten, die met liefde en passie bereid zijn door onze chefs. Il Mercato heeft zijn naam te danken aan de locatie, namelijk op de Markt in Papendrecht. Een gezellige en sfeervolle locatie, waar u niet alleen kunt genieten van heerlijk eten, maar u ook echt even in Italiaanse sferen waant.

Wilt u bij ons komen eten? Reserveer direct een tafel!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaan Sliedrecht Il Mercato

Il Mercato onderscheidt zich met een eigentijdse Italiaanse keuken. Op de menukaart vindt u een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. De wijnkaart biedt u een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen. In een moderne ambiance wordt u gastvrij ontvangen en geniet u van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Ook voor arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren en komt u met een grote groep? Dan kunt u bij ons genieten van een proeverij, waarbij u met elkaar van meerdere gerechtjes kunt proeven. Een leuke en gezellige manier van eten, die bovendien echt Italiaans is.

Reserveren of contact opnemen

Wilt u direct komen proeven? Reserveer dan online een tafel! Ook kunt u uiteraard altijd contact opnemen als u bijvoorbeeld bijzondere wensen heeft, of als u meer informatie wilt over ons restaurant. We kijken uit naar uw komst!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten