Italiaans eten afhalen

Wilt u graag Italiaans eten afhalen bij een heerlijk Italiaans restaurant? Bestel dan eens eten bij Il Mercato! De chefs van het restaurant staan elke dag voor u klaar om de meest heerlijke gerechten voor u klaar te maken. We hebben een breed aanbod op onze menukaart staan. Zo is er voor ieder wat wil! De gerechten worden elke dag vers bereidt. Dit betekend dat als u bij ons besteld, wij het gerecht vers voor u klaarmaken. U ontvangt hem daarom ook warm, waardoor u er meteen van kunt genieten.

Neem een kijkje in onze menukaart en maak een keuze!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaans eten afhalen
Italiaans eten afhalen

Italiaans eten afhalen | Il Mercato in Papendrecht

Naast de mogelijkheid om eten bij ons te bestellen, kunt u ook van onze gerechten genieten in het restaurant. Als u binnenkomt ervaart u meteen de heerlijke Italiaanse sfeer. Mocht u met een grote groep komen van 10 personen of meer, dan kunt u hier het beste voor reserveren. Wij bieden namelijk een apart menu aan voor grote groepen, waardoor de chefs de kwaliteit van het eten kunnen blijven waarborgen. Het menu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Hierbij kan ieder een eigen keuze maken.

Lekker pizza’s bakken!

Geeft uw kind binnenkort een kinderfeestje? Breng hem en zijn vriendjes en vriendinnetjes dan naar Il Mercato! Tijdens het kinderfeestje krijgen alle kinderen de mogelijkheid om zelf hun pizza’s te bakken. Ook krijgen ze van tevoren allemaal een koksmuts op, zodat ze echte mini pizzabakkers zijn! Tussendoor is er tijd voor de jarige om zijn kadootjes uit te pakken, taart te eten en natuurlijk te zingen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu bij Il Mercato

Wilt u Italiaans eten afhalen bij Il Mercato? Bestel dan snel uw gerechten bij ons! Bekijk ook eens onze Instagram. Mocht u nog allergieën willen doorgeven dan kan dat. U kunt het best bij ons bestellen door contact op te nemen via onze website of door te bellen. Eetsmakelijk!

Italiaans eten afhalen