Italiaans eten bestellen

Als u op zoek bent naar een restaurant waar u Italiaans eten bestellen, dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk een ruim aanbod aan gerechten die besteld kunnen worden. Zelfs voor de vegetarische onder ons bieden wij heerlijke gerechten aan. Onze chefs zullen de gerechten vers voor u bereiden, waardoor ze warm bij u aankomen.

Bent u benieuwd naar welke gerechten wij allemaal op de menukaart hebben staan? Bekijk deze dan hier.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans eten bestellen | Kom langs bij Il Mercato

Naast dat u eten kunt afhalen en bestellen, kunt u ook bij ons komen dineren in het restaurant. Zelf als u met 10 personen of meer komt, is het mogelijk om een aparte tafel voor jullie te reserveren. Met zoveel personen hebben wij wel een aparte menukaart voor jullie klaarliggen. U kunt bij dit menu zelf uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht kiezen. Mocht u eventuele voedingswensen hebben, zoals een intolerantie of allergie, laat het ons dan weten. Wij zullen hiermee, tijdens het bereiden van het eten, rekening mee houden.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bent u aan het juiste adres bij Il Mercato. Uw kind en zijn gezelschap zullen tijdens dit kinderfeestje ieder hun eigen pizza maken. Ze mogen hierbij zelf de ingrediënten uitkiezen voor op hun pizza en kunnen deze hiermee versieren. Natuurlijk is er tijdens het pizza feestje tijd voor taart en kadootjes. Mochten er nog speciale wensen zijn voor het feestje, dan kunnen deze natuurlijk altijd besproken worden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestellen bij Mercato

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor Italiaans eten bestellen? Bel dan gerust naar ons restaurant. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wij hopen u snel te zien bij Il Mercato!

Alblasserdam eten