ITALIAANS LUNCHEN

Wilt u heerlijk Italiaans lunchen? Kom dan eens langs in ons Italiaanse restaurant in Papendrecht! Il Mercato is gevestigd in het centrum van Papendrecht. Kom gezellig met vrienden of familie en geniet van een heerlijke lunch. U kunt er gelijk een dagje uit van maken. In het centrum van Papendrecht bevinden zich namelijk verschillende leuke winkels. U kunt spontaan bij ons aanschuiven, maar vanwege de beperkte plekken is het beter om van tevoren te reserveren.

Wilt u bij ons reserveren? Neem dan contact met ons op.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans lunchen bij Il Mercato

Kom genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Onze chefkoks staan voor u klaar om elke dag weer heerlijke verse gerechten te bereiden. Al onze gerechten worden bereidt met verse ingrediënten. Heeft u allergieën of intoleranties? Dat is geen probleem! U kunt contact met ons opnemen en dan zorgen wij ervoor dat onze chef hier rekening mee houdt.

Op onze lunchkaart vindt u verschillende warme en koude gerechten. Zo kunt u heerlijk genieten van een smaakvolle frisse salade, maar kunt u ook kiezen voor een verse pasta.

Kinderfeestjes

Naast dat u bij ons kunt lunchen en dineren, is het bij ons ook mogelijk om kinderfeestjes te organiseren. Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen de mogelijkheid om pizza’s te maken. Deze worden uiteraard na het maken lekker opgegeten. Er is van tevoren nog tijd om een lekker stuk taart te eten en wat limonade te drinken.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu!

Wilt u reserveren voor Italiaans lunchen? Of wilt u een reservering maken voor een kinderfeestje? Neem dan contact met ons op! Dit kan door ons reserveerformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)78 – 2000 340. Voor het doorgeven dan de intoleranties of allergieën kunt u ons ook bereiken op dit nummer. Wij hopen u snel te zien bij Il Mercato!

Alblasserdam eten