Italiaans restaurant afhalen

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant afhalen? Bestel dan eens bij Il Mercato in Papendrecht! Elke dag opnieuw staan onze chefs voor u klaar om u te voorzien van heerlijke vers bereidde gerechten. Wij bieden een divers menu aan waaruit u zelf kunt kiezen of u voor vis, vlees of vegetarisch gaat. Bestel bij ons uw favoriete gerecht en wij gaan voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat het gerecht vers en warm bij u aankomt!

Wilt u onze menukaart zien? Bekijk hem dan hier.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans restaurant afhalen | Il Mercato

Naast dat u bij ons kunt afhalen en laten bezorgen, kunt u ook bij ons van het eten komen genieten in ons sfeervolle restaurant. Bij binnenkomst ervaart u meteen al de Italiaanse sfeer en de heerlijke geuren. Mocht u verzekerd willen zijn van een plekje, dan kunt u het beste een reservering maken. Als u met een groep van 10 mensen of groter komt, dan moet u van tevoren reserveren. Wij bieden dan ook een aangepast menu aan om de kwaliteit van de gerechten te blijven garanderen.

Kom pizza’s bakken als feestje!

Is uw kind bijna jarig? Laat hem dan zijn kinderfeestje vieren bij Il Mercato! De kinderen krijgen hierbij zelf de gelegenheid om hun eigen pizza’s te maken. Chefs Enzo en Pepe staan voor de kinderen klaar om hun hierbij te begeleiden. De pizza’s worden uiteraard, nadat ze klaar zijn, opgegeten en als slot volgt er nog een dessert. Het dessert bestaat uit ijs, die de kinderen zelf mogen samenstellen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu bij Il Mercato

Mocht u eten in ons Italiaans restaurant afhalen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bereiden met alle liefde een heerlijke maaltijd voor u voor.

Italiaans restaurant afhalen