Italiaans restaurant Papendrecht

Eten bij een Italiaans restaurant Papendrecht? Il Mercato is dé pizzeria van Papendrecht en omgeving. Kom gezellig in ons Italiaanse restaurant een hapje eten. Genoeg keuze, ook voor kinderen. Zij mogen bijvoorbeeld samen met de pizzabakker hun pizza maken. Super leuk! Reserveer nu.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaans restaurant Papendrecht
Italiaans restaurant Papendrecht

Sfeervol en gastvrij

Wij nodigen u graag uit om samen met uw vrienden of vriendinnen te komen eten. Il Mercato is een pizzeria die gebruik maakt van dagverse producten, waarbij wij traditionele Italiaanse recepten aanhouden bij de bereiding. De kwaliteit van onze pizza’s, pasta’s en salades zijn hierdoor uitstekend. Dit proeft u direct. Authenticiteit en simpliciteit; hier draait het om in de Italiaanse keuken.

Il Mercato heeft verschillende menukaarten. Deze zijn met veel zorg samengesteld. Bijvoorbeeld onze lunchkaart; voor grote en kleine trek. ’s Avonds krijgt u de dinerkaart waar u uit kunt kiezen. Anti Pasti hoort hier natuurlijk bij. En na het diner? Dessert! Bijvoorbeeld een klassieke tiramisu. Vergeet ook de wijnkaart niet. Veel geschikte Italiaanse wijnen per gerecht. Laat u verrassen door onze keuzes.

Er is er één jarig..

Het is feest! Uw kind is vandaag jarig. Waar gaat u het feest houden? Vaak een lastige keuze. Kom de verjaardag vieren bij Il Mercato! De kids kiezen hun eigen toppings en helpen de pizza chef bij het uitrollen van het deeg. Daarnaast krijgen zij ook nog limonade en taart. Een feestje dat u nu wilt missen.

Reservatie maken bij Il Mercato

Krijgt u al honger? Reserveer direct op onze website. Ook kunt u bellen naar 078 – 2000 340 voor antwoord op overige vragen. Gebruik hiervoor ook ons contactformulier. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte. Tot snel!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Italiaans restaurant Papendrecht