Italiaans restaurant Rotterdam

Een Italiaans restaurant Rotterdam aan het zoeken? Il Mercato in Papendrecht heeft wat u zoekt. Heerlijke pizza’s, pasta’s en veel meer. Dankzij de onderscheidende Italiaanse keuken blijft uw bezoek aan het Italiaanse restaurant u lang bij.

Interesse om te reserveren? Neem contact met ons op en bekijk alvast de menukaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans restaurant Rotterdam | Il Mercato

Bij Il Mercato zorgen wij voor een experience die u niet snel vergeet. Het restaurant uit Papendrecht dankt zijn naam aan de plek waar het gevestigd is, aan De Markt in het centrum. Doordat wij gebruik maken van een traditionele Napolitaanse oven kunnen wij de beste gerechten serveren. Ook onze producten worden met zorg gekozen zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Il Mercato is een perfect alternatief voor restaurants in Rotterdam. Neem alvast een kijkje!

Menukaart | Italiaans restaurant Rotterdam

Zoals gezegd staan er pizza’s, pasta’s en nog veel meer dingen op het menu. Tijdens de lunch kunt u verschillende soorten broodjes nuttigen. Maar natuurlijk ook gewoon een lekker pizza of salade! Bekijk de lunchkaart. Naast de lunch bent u ook welkom voor het diner. Geniet van antipasti zoals knoflooklijven en huisgemaakt brood. Daarnaast besteld u een overheerlijk Pizza Tonno met verse tonijn. Ten slotte een dessert uit onze dessertkaart.

Wijnkaart

Bij een goed gerecht hoort een passende wijn. Bij Il Mercato, vlakbij Rotterdam, serveren wij verschillende soorten. Rood, wit, rosé en bubbels. Door goed te kijken naar de 20 wijnstreken en 100 -rassen hebben wij de perfecte kaart voor u kunnen samenstellen. Wij vinden dat een goede wijn de belevenis bij een gerecht kan vergroten. Laat u adviseren door ons. Lees alvast de wijnkaart door voor uw bezoek.

Contact

Bent u benieuwd geworden naar onze Italiaanse keuken? Reserveer dan een tafel. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht. Bel naar 078- 200 – 340 of mail naar info@ilmercato.nl

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Italiaans restaurant Rotterdam