Italiaans restaurant Sliedrecht

Op zoek naar een Italiaans restaurant Sliedrecht? Dan bent u bij Il Mercato in het nabijgelegen Papendrecht aan het juiste adres! Il Mercato is een Italiaans restaurant aan de markt in het centrum van Papendrecht, vanuit Sliedrecht kunt u ons gemakkelijk bereiken en er zijn voldoende parkeermogelijkheden!

Bent u benieuwd naar ons restaurant? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart of kijk alvast even binnen!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato, het alternatief voor een Italiaans restaurant Sliedrecht!

Waarom naar een Italiaans restaurant in Papendrecht als het ook in Sliedrecht kan? Omdat Il Mercato HET Italiaanse restaurant van de Drechtsteden is. Naast het prachtige interieur van ons restaurant hebben wij een echte passie voor de Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. Italianen koken met enkel verse producten, en wij daarom ook! De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden. Dit alles vindt u terug in de gerechten die bij Il Mercato op de menukaart staan.

De Italiaanse menukaart en arrangementen

Op de menukaart vindt u een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. De wijnkaart biedt u een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen.
Heeft u iets te vieren? Of wilt u met een grote groep komen eten? Dat is mogelijk! Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht. Wanneer u met een grote wilt komen eten kunt u dit van tevoren bij ons aangeven.

Daarnaast hebben wij naast de chef een klein werkbankje waar kinderen zelf hun pizza kunnen maken. De kinderen kunnen helpen met het uitrollen van deeg en vervolgens zelf hun pizza topping kiezen, wat ook leuk is voor kinderfeestjes!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten