Italiaans restaurant Zuid Holland

Op zoek naar een Italiaans restaurant Zuid Holland? Stop dan met zoeken en kom langs bij Il Mercato in Papendrecht. In een moderne ambiance wordt u gastvrij ontvangen en geniet u van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Il Mercato is gevestigd aan de markt in het centrum van Papendrecht en heeft daar ook zijn naam aan te danken. Benieuwd naar onze gerechten? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans restaurant Zuid Holland Il Mercato

Il Mercato onderscheidt zich met een eigentijdse Italiaanse keuken. Op de menukaart vindt u een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. De wijnkaart biedt u een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen.

Ook voor lunch, grote groepen en kinderfeestjes!

Bij Il Mercato kunt u ook terecht voor een lunch of borrel! Op de lunchkaart vindt u een verscheidenheid aan koude en warme lunch gerechten. Hierbij kunt u denken aan vers belegde Italiaanse broodjes, salades, soep, tosti’s, pizza en meer! Naast de chef een klein werkbankje waar kinderen zelf hun pizza kunnen maken, ook leuk is voor kinderfeestjes!

Heeft u iets te vieren? Of wilt u met een grote groep komen eten? Dat is mogelijk! Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht. Wanneer u met een grote wilt komen eten kunt u dit van te voren bij ons aangeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten