Italiaans restaurant Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant Zwijndrecht? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres. Il Mercato is gevestigd in het centrum van Papendrecht en heeft daar zijn naam ook aan te danken. Wij onderscheiden ons met een eigentijdse Italiaanse keuken.

Bent u benieuwd wat er allemaal op de menukaart te vinden is? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen! Bent u direct al enthousiast en kan u niet wachten om langs te komen? Reserveer dan direct een tafel via de website!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato haalt Italië naar Nederland!

Waarom naar een Italiaans restaurant in Zwijndrecht als het ook in Papendrecht kan? Omdat Il Mercato HET Italiaanse restaurant van de Drechtsteden is. Naast het prachtige interieur van ons restaurant hebben wij een echte passie voor de Italiaanse keuken. Wij zorgen ervoor dat we het echte Italiaanse gevoel naar Nederland brengen!

De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. Italianen koken met enkel verse producten, en wij daarom ook! De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden. Dit alles vindt u terug in de gerechten die bij Il Mercato op de menukaart staan.

Reserveer direct bij Italiaans restaurant Zwijndrecht

Loopt het water u al in de mond bij het zien van onze menukaart? Dan is het tijd om een tafel bij ons te reserveren! Reserveren kan telefonisch door te bellen naar 078 – 2000 340. Wij kunnen dan direct kijken of wij de reservering kunnen plaatsen. Reserveren kan ook via ons online reserveringssysteem. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk de reservering bevestigen of nemen contact op om de reservering door te spreken. Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten