Italiaanse lunch

Heeft u trek in een Italiaanse lunch? Kom dan naar het restaurant Il Mercato in Papendrecht! Onze chefkoks staan hier voor u klaar om de meest heerlijke gerechten voor u klaar te maken. Doordat ons restaurant in het centrum van Papendrecht ligt, kunt u er een dagje uit van maken. Shop en wandel door het centrum van Papendrecht en kom tussendoor bij ons langs voor een heerlijke lunch.

Wilt u een reservering maken om langs te komen? Maak dan hier uw reservering.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaanse lunch | Il Mercato

Tijdens de lunch kunt u bij ons genieten van heerlijke gerechten. Geniet van een verse pizza of lekkere pasta. Ook hebben wij gerechten met vlees en vis. Voor de vegetariërs onder ons hebben wij natuurlijk ook vleesloze gerechten. Als u bij ons komt lunchen voor een speciale gelegenheid, dan is het mogelijk om een celebration table te reserveren. Denk hierbij aan een verjaardag of babyshower. Wij bieden hierbij mooie helium ballonnen aan tegen een extra tarief. Zo hebben wij cijferballonnen, babyshower ballonnen en happy birthday balonnen. U kunt altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderfeestjes bij Il Mercato

Is uw kind bijna jarig? Reserveer dan snel een kinderfeestje bij Il Mercato! Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen aan de slag met het maken van hun eigen pizza’s. Ieder kind krijgt zijn eigen schortje om en mag zijn eigen pizza bereiden. Natuurlijk helpen onze chefkoks Pepe en Enzo hun hiermee. Tussendoor is er tijd voor kadootjes en taart. Een groot feest dus!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveer nu bij Il Mercato

Wilt u de menukaart bekijken voor de Italiaanse lunch? Bekijk deze dan hier. Als u een reservering wilt maken dan kunt u dat hier doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Il Mercato!

Italiaanse lunch