Kinderfeestje Alblasserdam

Kinderfeestje Alblasserdam organiseren? Geen nood! Il Mercato organiseert de leukste pizza party’s voor kinderen. Uw kind is voor één dag een echte pizzabakker, samen met een groep vrienden en/of vriendinnen. Met dit kinderfeestje worden herinneringen gemaakt, want het is weer eens iets anders dan naar de speeltuin of bowlingbaan gaan? Verras uw kind met een kinderfeestje in de buurt van Alblasserdam bij onze pizzeria. Neemt contact op voor meer informatie.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Il Mercato
Il Mercato

Zo ziet een kinderfeestje bakken eruit bij Il Mercato

Wij heten jullie van harte welkom op de uitgekozen dag tussen 14:30 en 16:30. Het kinderfeestje start met zingen voor de jarige job/jet onder het genot van limonade en taart (de limonade is onbeperkt!). Naast het zingen worden de koksmutsen versiert. Hier krijgt ieder kind de juiste benodigdheden voor. En als dit klaar is? Dan gaan we pizza’s maken! Il Mercato geeft alle mogelijke toppings aan de kinderen en helpt hen bij het bakken van de pizza’s. Goed om te weten is dat ieder kind een eigen pizza mag maken. Wordt het een kaas- of vispizza? Alles kan. Bekijk het arrangement op de website. Voor meer informatie kunt u bellen naar 078 20 00 340.

Kinderfeestje organiseren bij Il Mercato

Wilt u een kinderfeestje organiseren bij Il Mercato? U kunt terecht bij ons restaurant in Papendrecht of in Hendrik Ido Ambacht. Vraag nu naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Zoals eerder benoemd kunt u bellen naar 078 20 00 340 of mailen naar info@ilmercato.nl. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Volgt u ons ten slotte al op Facebook? Hier delen we nieuws en andere berichten! Volg ons nu.

Ciao!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Arrangementen

Reserveren van een kinderfeestje Alblasserdam

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten