Kinderfeestje Drechtsteden

Bent u op zoek naar inspiratie voor een leuk kinderfeestje Drechtsteden? Kom dan met de kinderen langs bij Il Mercato! We hebben een leuk arrangement bedacht, aangezien kinderen vaak heel erg van pizza houden. Bij ons mogen ze met behulp van onze ervaren chefs zelf hun pizza komen maken in de keuken. Ze krijgen een plekje naast de werkbank van de chefs, waar ze geholpen worden om hun eigen pizza helemaal naar wens samen te stellen. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles veilig gebeurd. Zo komen ze bijvoorbeeld niet in de buurt van de oven, maar zorgen onze chefs dat de pizza’s in de oven worden gelegd. Ook krijgen de kinderen allemaal een schortje voor, zodat de kleding niet vies wordt.

Benieuwd naar dit arrangement? Neem gerust contact met ons op en we vertellen u er meer over!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Il Mercato
Il Mercato

Kinderfeestje Drechtsteden bij Il Mercato

We hebben gemerkt dat de combinatie van het zelf maken van de pizza en het daarna opeten erg goed werkt. De kinderen vinden het namelijk extra leuk om een pizza te eten die ze zelf hebben ‘bedacht’. Vaak zien we dan ook dat de bordjes helemaal leeg zijn aan het eind. Onze chefs hebben een grote passie voor de Italiaanse keuken en vinden het leuk om hier iets van te laten zien aan de kinderen. Ze nemen uitgebreid de tijd, zodat de kinderen ook nog iets leren. Na het smullen van de pizza, mogen ze ook nog een lekker ijsje uitkiezen als toetje.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een arrangement boeken voor een kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken met u de mogelijkheden om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Heeft één van de kinderen een allergie of zijn er andere bijzonderheden? Geef het aan ons door, en wij houden er rekening mee. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten