Kinderfeestje Papendrecht

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje Papendrecht? Kom dan langs bij Il Mercato in Papendrecht! Wij hebben een leuk arrangement samengesteld waardoor de kinderen kennis kunnen maken met de Italiaanse keuken. Uiteraard krijgen ze genoeg hulp, en doen ze zelf geen gevaarlijke dingen zoals de pizza in de over doen. Een leuk idee om een activiteit te combineren met lekker eten. Omdat de kinderen de pizza’s zelf samenstellen zien we vaak dat ze daarna met veel plezier hun eigen creatie opeten. Volle buiken gegarandeerd dus!

Heeft u nog vragen over dit arrangement? Neem contact met ons op!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Il Mercato
Il Mercato

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze chefs hebben naast hun eigen werktafel een klein werkbankje staan waar de kinderen hun eigen pizza kunnen maken. De ervaren chefs Enzo en Pepe helpen de kinderen bij het uitrollen van het deeg, waarna ze zelf hun topping kunnen kiezen en deze mogen toevoegen. Vervolgens schuift de chef de pizza in de oven. Op deze manier laten we de kinderen op een speelse wijze kennis maken met de Italiaanse keuken en het bereiden van eten. Ze zijn dus niet alleen zelf bezig, maar leren ondertussen ook nog van alles. Als de pizza’s uit de oven komen, kunnen ze daarna lekker opgegeten worden. Na de pizza mogen de kinderen nog een keer naar de keuken komen, waar ze hun eigen ijsje kunnen samenstellen. Zo sluiten ze ook nog af met een lekker toetje!

Contact over kinderfeestje Papendrecht

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een arrangement boeken voor een kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken met u de mogelijkheden om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Heeft één van de kinderen een allergie of zijn er andere bijzonderheden? Geef het aan ons door, en wij houden er rekening mee. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten