Kinderfeestje pizza bakken

Kinderen en pizza zijn vaak een hele goede combinatie. Daarom heeft Il Mercato een leuk arrangement, namelijk: een kinderfeestje pizza bakken! Onze ervaren chefs Enzo en Pepe laten graag aan de kinderen zien hoe het maken van een pizza in zijn werk gaat, maar uiteraard mogen de kids ook zelf hun handen uit de mouwen steken. Naast de werkbank van de chefs staat een klein tafeltje waar de kinderen kunnen werken. De chefs helpen ze met het uitrollen van het deeg, waarna ze zelf hun favoriete topping mogen toevoegen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kleding niet vies wordt en krijgen de kinderen allemaal een schortje om. Wanneer de voorbereiding klaar is, leggen de chefs de pizza’s in de steenoven. Daarna is het even wachten.. en smullen maar!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje pizza bakken
Kinderfeestje pizza bakken

Leuk en leerzaam pizza maken bij Il Mercato

Il Mercato is gevestigd aan de markt in Papendrecht, waar het zijn naam aan heeft te danken. We onderscheiden ons door onze eigentijdse Italiaanse keuken en bakken onze pizza’s in een traditioneels Napoliaanse steenoven. We werken alleen met hoogwaardige producten en dat is te proeven! Door onze passie vinden wij het ontzettend leuk om onze kennis en enthousiasme over te brengen aan kinderen. Onze chefs gaan dan ook uitgebreid met ze aan de slag en zorgen ervoor dat ze naast een leuke activiteit ook nog wat leren.

Smullen van eigen creaties

Wanneer de pizza’s klaar zijn, kunnen de kinderen gaan genieten van hun eigen creatie. En dat smaakt natuurlijk veel lekkerder als je hem zelf gemaakt hebt. Vaak zien we dan ook dat de bordjes helemaal leeg zijn. Als toetje mogen de kinderen nog even terug naar de keuken om daar hun eigen ijsje samen te stellen. Dat maakt het kinderfeestje pizza bakken echt compleet!

Boek direct een pizza kinderfeestje

Wilt u graag een kinderfeestje arrangement bij ons boeken? Neem dan contact met ons op. Als er kinderen zijn met bepaalde allergieën of andere bijzonderheden dan kunt u dit ook meteen doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Kinderfeestje pizza bakken