Kinderfeestje pizza maken

Wilt u graag als kinderfeestje pizza maken? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Omdat veel kinderen van pizza houden, hebben we een leuk arrangement samengesteld, waarin de kinderen hun eigen pizza kunnen maken en daarna natuurlijk opeten. Onze ervaren chefs helpen ze met het zwaardere werk, zoals het uitrollen van het deeg. Uiteraard zorgen we er ook voor dat alles veilig gebeurt en blijven ze uit de buurt van de steenoven.

Bent u benieuwd en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag meer over het arrangement.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Kinderfeestje pizza maken bij Il Mercato

De kinderen mogen naast de chefs in de keuken komen staan. Als het deeg is uitgerold, kunnen ze zelf hun favoriete topping toevoegen, waarna de chefs de pizza’s in de oven schuiven. Als ze klaar zijn, is het tijd om te proeven! Vaak zien we dat de kinderen het erg leuk vinden dat ze de pizza op hun bord zelf gemaakt hebben en zien we veel lege bordjes!

Ons arrangement is een ideale manier om een leuke activiteit te combineren met lekker eten. Ook zorgen we ervoor dat de kinderen iets leren over het bereiden van je eigen eten. Onze chefs vinden het namelijk erg leuk om hun passie met de kinderen te delen en nemen uitgebreid de tijd voor ze. Als de pizza’s op zijn, kunnen ze daarna nog zelf een ijsje uitkiezen. Zo hebben ze ook nog een lekker toetje!

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie over dit arrangement? Neem dan contact op. Als er kinderen zijn met bepaalde allergieën of andere bijzonderheden kunt u dit ook meteen doorgeven zodat wij er rekening mee kunnen houden. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Kinderfeestje pizza maken