Kindvriendelijk restaurant Dordrecht

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant Dordrecht? U kunt gerust uw kind(eren) meenemen naar Il Mercato! Ons restaurant vindt u in Papendrecht wat slecht enkele minuten rijden is vanuit Dordrecht. Met een parkeergarage dichtbij ons restaurant kunt u gemakkelijk met de auto komen! Ook zijn er meerdere opties om met het openbaarvervoer ons restaurant te bereiken. Wilt u een tafel reserveren in ons restaurant?

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Il Mercato
Il Mercato

Kindvriendelijk restaurant Dordrecht

Il Mercato is een zeer kindvriendelijk restaurant. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om het kinderfeestje van uw kind bij ons in het restaurant te vieren. De kinderen gaan dan zelf hun pizza’s bakken met onze chefs en mogen die na afloop samen opeten! Met onze kinderfeestjes laten we de kinderen op een speelse manier kennis maken met de Italiaanse keuken. Zo kunnen wij ons liefde voor deze keuken met nog meer mensen delen! Volg ons op Instagram als u een sfeerimpressie wilt krijgen en een kijkje achter de schermen wil wanneer we een kinderfeestje verzorgen!

De werkwijzen

Onze ervaren chefs helpen de kinderen bij het uitrollen van het deeg. Dit kan een zwaar klusje zijn en daarom zorgen we dat er een helpende hand is voor de kinderen. Daarna mogen de kinderen zelf hun toppings kiezen. Hierdoor kan er rekening gehouden met allergieën en andere wensen. De kinderen leren ook veel tijdens de workshop. Als de pizza’s uit de oven komen, mogen ze deze zelfs opeten en daarna hun eigen ijsje samenstellen!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Arrangementen

Reserveren?

Bent u enthousiast geworden over kindvriendelijk restaurant Dordrecht en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u een reservering maken om te dineren of te lunchen, neem dan ook gerust uw kinderen mee. We hopen u snel te zien bij Il Mercato in Papendrecht.

Alblasserdam eten