Bleskensgraaf restaurant

Bleskensgraaf restaurant gezocht? Kijk dan eens een dorp verder en bezoek het gezellige Papendrecht! In het centrum van Papendrecht vindt u op de Meent ons Italiaanse restaurant Il Mercato. Papendrecht staat bekend als een typisch dijkdorp en is gelegen tussen Dordrecht en Sliedrecht. De Meent is hét winkelpark van Papendrecht. Het heet een park omdat u zo van de ene naar de andere kant loopt en onderweg verschillende winkels en horecagelegenheden tegenkomt. Aan het begin van de Meent op het grote plein loopt u Il Mercato tegemoet. Op het plein vindt u ons sfeervolle terras. Wanneer u binnenstapt staat ons gastvrije personeel al klaar voor u. We heten u van harte welkom bij Il Mercato. Reserveer alvast een tafeltje!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Bleskengraaf restaurant
Bleskengraaf restaurant

Bleskensgraaf restaurant | Il Mercato

Op de altijd gezellig Meent in Papendrecht vindt u Italiaans restaurant Il Mercato. Een aantal jaren terug zijn wij van start gegaan met Il Mercato en is het restaurant uitgerold tot een succesformule. Bij Il Mercato zien wij veel gasten meerdere bezoeken brengen aan ons restaurant. Dit omdat wij enkel werken met (h)eerlijke producten en een team vol gastvrije medewerkers klaar hebben staan. Wanneer men denkt aan Italië, denkt men aan passie en fantasie. Wij koken enkel met verse en kwalitatieve producten. De Italiaanse gerechten zijn eenvoudig, maar zeer bijzonder qua smaak. Dit is dan ook de kracht van Italiaanse gerechten. Het weglaten van producten en eenvoud bewaren. Wij streven ernaar om eerlijkheid en puurheid terug te laten komen in al onze gerechten. Onze chefs zorgen voor de juiste specerijen en kruiden om de beste smaak in de gerechten naar boven te halen.

Bent u benieuwd naar de gerechten van Il Mercato? Neem dan alvast een kijkje in de menukaart.

Bezoek het typische dijkdorp Papendrecht!

Mensen zijn gewend aan een vast patroon en wijken hier niet graag vanaf. Dit resulteert in het bezoeken van dezelfde stad, hetzelfde restaurant en het bestellen van hetzelfde eten. Laat daarom die vastigheid eens varen en bezoek een andere stad. Wij heten u van harte welkom bij Il Mercato. Om u alvast een voorproefje te geven, heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in ons restaurant.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten