Italiaans eten bezorgen

Bent u op zoek naar een restaurant die Italiaans eten bezorgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Il Mercato! Onze chefs staan voor u klaar om de meest heerlijke gerechten voor te bereiden. Doordat wij verschillende gerechten aanbieden op onze menukaart, zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen! Zo hebben wij voor de liefhebbers heerlijke salades en voor de vleesliefhebbers een antipasto klaarstaan. Mocht u vegetarisch zijn, dan bieden wij ook vega gerechten aan.

Neem een kijkje op onze menukaart om te zien wat voor lekkers er voor u tussen zit.

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans eten bezorgen | Vier uw verjaardag bij Il Mercato

Naast dat u bij ons eten kunt afhalen of laten bezorgen, kunt u ook heerlijk bij ons in het restaurant komen dineren. Naast een normaal diner, kunnen wij ook een speciale celebration table voor u klaar zetten. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om de tafel te laten versieren met helium ballonnen. Wij hebben helium ballonnen beschikbaar voor verjaardagen, maar ook voor bijvoorbeeld babyshowers! Maak dus een echt feestje van uw bezoek aan Il Mercato.

Kinderfeestje

Voor de leukste kinderfeestjes bent u ook bij ons aan het juiste adres. Laat uw kind en zijn vriendjes en vriendinnetjes genieten van een middag heerlijk pizza’s maken! De kinderen mogen elk hun eigen pizza maken en deze opeten. Ze mogen hierbij zelf beslissen welke ingrediënten zij op hun pizza willen. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor taart en kadootjes.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Neem contact op

Wilt u meer weten over de optie Italiaans eten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen over de kinderfeestjes, celebration table en onze andere opties, kunt u ons het beste even bellen of uw vraag invullen op ons contactformulier. Tot snel bij Il Mercato!

Direct reserveren
Alblasserdam eten