Italiaans eten thuisbezorgd

Heeft u zin in Italiaans eten thuisbezorgd? Zoek dan niet verder en bekijk de menukaart van Il Mercato! Hier vindt u een heerlijk aanbod van gerechten, die vers voor u bereid zijn. Italiaans staat voor passie. De gerechten die onze chefs voor u maken worden daarom ook met alle passie en liefde voor u gemaakt. En dat proeft u!

Wilt u onze menukaart bekijken? Bekijk deze dan hier.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans eten thuisbezorgd | Il Mercato

Bij ons kunt u ervan uitgaan dat alle gerechten die wij bij u thuisbezorgen, vers bereidt worden en warm worden geleverd. Bij ons op de menukaart vindt u verschillende gerechten. Zo hebben wij gerechten die vlees of vis bevatten, maar hebben wij voor de vegetariërs onder ons ook gerechten zonder vlees. Naast dat u bij ons eten kunt afhalen en laten bezorgen, kunnen wij u ook verwelkomen in ons restaurant. Hier kunt u genieten van de Italiaanse sfeer. U kunt spontaan bij ons binnenlopen, maar als u verzekerd wilt zijn van een plekje, kunt u het beste een reservering maken. Ook als u met 10 personen of meer komt moet u een reservering maken.

Laat de kindjes pizza’s bakken!

Is uw kind bijna jarig en is het weer tijd om een kinderfeestje te organiseren? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Il Mercato! De kinderen krijgen tijdens het feestje de gelegenheid om zelf pizza’s te bakken samen met hun chefs. Ze mogen zelf kiezen welke ingrediënten zij op hun pizza’s voegen en hoe ze hem versieren. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor de kadootjes en taart! Als dessert mogen de kinderen zelf hun ijsje versieren en samenstellen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu bij Il Mercato

Als u nog vragen heeft over Italiaans eten thuisbezorgt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij laten graag de mogelijkheden aan u weten. Tot snel bij Il Mercato!

Italiaans eten thuisbezorgd