Pizza Sliedrecht

Wilt u graag Pizza Sliedrecht komen eten? Dan moet u bij Il Mercato zijn! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, op een kleine afstand van Sliedrecht. Bij ons geniet u van echte Italiaanse pizza’s, gebakken in een Napolitaanse steenoven. Hierdoor proeft u de authentieke smaken, waar de Italiaanse pizza’s zo bekend om zijn. Het centrum van Papendrecht is het decor van ons restaurant. Er is genoeg parkeergelegenheid en is ook goed bereikbaar met de auto.

Bent u benieuwd geworden? Reserveer direct online!

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Pizza Sliedrecht van Il Mercato

De focus van de Italiaanse keuken bestaat uit verschillende dingen. Denk aan passie, versheid en fantasie. En koken van prachtige gerechten vol liefde. Het bijzondere van ditgeen is dat het kunst van het ‘weglaten’ meespeelt. Genieten van pure ingrediënten zonder poespas. Om de smaak te versterken gebruiken wij passende specerijen en kruiden. Bekijk de website voor meer informatie.

Komt u met een grote groep eten? Profiteer dan van onze proeverij! De proeverij (gemiddeld € 35,- p.p.) is de typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. Mocht u nog gerechten hebben zien staan op de menukaart die u echt mist in de proeverij, dan kunnen wij altijd in overleg toevoegen.

Contact of reserveren

Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten en wilt u ze komen proeven? Reserveer dan direct online een tafel. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen bij vragen of opmerkingen, of als u bijzondere wensen wilt doorgeven. Dan houden wij daar rekening mee, zodat u een onbezorgde en gezellige middag of avond bij ons heeft. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Direct reserveren
Alblasserdam eten