Restaurant in Papendrecht

Bent u op zoek naar een Restaurant in Papendrecht? Kom dan snel langs bij Il Mercato!
Wij bieden u verschillende Italiaanse gerechten naar traditionele receptuur. Onze pizza’s worden gebakken in een Napolitaanse steenoven en hebben een smaak die u niet wilt missen! Reserveer eenvoudig een tafel op de website of bel voor de beschikbaarheid naar: 078 – 2000 340.

Direct reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans genieten

In de Italiaanse keuken is de kunst van het weglaten zeer speciaal. Eenvoud, verrassende smaken en de puurheid van de producten proeven. Iets dat u terug vindt in onze gerechten. Vanuit het restaurant kunt u meekijken met wat er gebeurd in onze keuken. Vind u het leuk om hierover vragen te stellen? Laat het ons weten! Il Mercato neemt u graag mee in het proces en vertelt u meer over de werkwijze. Om het nog leuker te maken: kinderen mogen hun eigen pizza komen beleggen bij ons in de keuken! Wie wilt dat nou niet !?

Ons Menu

Pizza’s, pasta’s, anti pasti. Waar kiest u voor? Start met onze verse tomatensoep met mascarpone. Geniet vervolgens van een traditionele lasagne met een passende en smaakvolle rode wijn.
Of maak een andere keuze vanuit onze speciale wijnkaart. Il Mercato adviseert u hier graag over.
Als nagerecht kunt u kiezen uit een van onze desserts. Gaat u voor de klassieke tiramisu of gaat u toch voor Sgroppino? De keuze is aan u.
Bekijk onze menukaarten!

Reserveren bij onze pizzeria

Uiteraard kunt u bij ons telefonisch reserveren voor verschillende data. Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 078 – 2000 340. Andere vragen kunt u ook via mail aan ons stellen. Natuurlijk beantwoorden wij deze graag. Ons mailadres is info@ilmercato.nl. Italiaans genieten doet u bij Il Mercato. Wij ontvangen u snel! Volgt u ons al op Facebook?

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Il Mercato - kinderfeestje

Zelf pizza maken

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie
Il Mercato

Celebration table

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Direct reserveren
Alblasserdam eten