Lunch Papendrecht

Lunch Papendrecht? Kom dan bij Il Mercato genieten van de Italiaanse keuken! Bij ons heeft u een ruime keuze uit lunchgerechten, broodjes en salades. En bij Il Mercato eten wij ook tijdens de lunch pizza. Alles kan en mag tijdens een Italiaanse lunch bij ons. Wij bereiden de lunch met enkel verse producten voor een sensationele smaak.

Wij verwelkomen u graag in goede gezondheid bij Il Mercato. U reserveert gemakkelijk een tafel op de website of bel voor de beschikbaarheid van vandaag: 078 – 2000 340.

Benieuwd wat u tijdens de lunch kunt bestellen? Neem dan alvast een kijkje op de lunchkaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Lunchkaart

In Italië eet men voornamelijk buiten de deur. Daarom hebben wij voor u een uitgebreide Italiaanse lunchkaart opgesteld. Tijdens de lunch kunt u kiezen uit warme gerechten, zoals ze dat in Italië lunchen. Maar u heeft ook keuze uit heerlijke salades, Italiaanse omeletten en sandwiches. Tevens bieden wij ook menu’s voor 2 personen of meer aan. Hierin kunt verschillende lunchgerechten uit de Italiaanse keuken proeven. Ideaal voor iemand die geen keuze kan maken uit al het lekkers. Op onze website kunt u de gehele lunchkaart bekijken.

Lunch Papendrecht met een lekker drankje

In Italië is de drank ook een belangrijk onderdeel van de lunch. Zo drinken Italianen het liefst wijn of espresso. Daarom hebben wij een breed scala aan Italiaanse wijnen. Rood, wit, rosé, zoet of droog. Wij hebben het allemaal. Laat u inspireren door een van onze obers. Vraag naar een geschikte wijn bij uw gewenste lunch. Door wijn en eten bij elkaar te voegen worden smaken nog beter ervaren.

Reserveer voor een heerlijke lunch

Wilt u ook graag genieten van een Italiaanse lunch? Reserveer dan tafeltje bij ons binnen of op ons grote terras. Wij heten u van harte welkom en zien er naar uit om u een heerlijke lunch te verzorgen. U kunt op onze website reserveren of bellen naar: 078 – 2000 340.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten