Lunchen Alblasserwaard

Lunchen Alblasserwaard? Dan bent u bij Il Mercato in het nabij gelegen Papendrecht aan het juiste adres! Il Mercato is een Italiaans restaurant aan de markt in het centrum van Papendrecht, vanuit Alblasserdam kunt u ons gemakkelijk bereiken voor een lunch en er zijn voldoende parkeermogelijkheden!

Bent u benieuwd naar ons restaurant? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart of kijk alvast even binnen!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

De Italiaanse menukaart en arrangementen

Op de lunchkaart vindt u een verscheidenheid aan koude en warme lunch gerechten. Hierbij kunt u denken aan vers belegde Italiaanse broodjes, salades, soep, tosti’s, pizza en meer! Neem een kijkje op de lunchkaart om alle gerechten te bekijken. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Heeft u iets te vieren? Of wilt u met een grote groep komen lunchen? Dat is mogelijk! Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht. Wanneer u met een grote wilt komen eten kunt u dit van te voren bij ons aangeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Lunchen Alblasserdam? Kom naar Il Mercato!

Waarom naar een restaurant in Papendrecht als je ook kunt lunchen in Alblasserwaard? Omdat u hier in moderne ambiance gastvrij wordt ontvangen en kunt genieten van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Naast het prachtige interieur van ons restaurant hebben wij een echte passie voor de Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. Italianen koken met enkel verse producten, en wij daarom ook! De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden. Dit alles vindt u terug in de gerechten die bij Il Mercato op de menukaart staan.

Alblasserdam eten