Lunchen in Papendrecht

Lunchen in Papendrecht? Dat kan bij Italiaanse bar en restaurant Il Mercato! Ons restaurant is gevestigd op de Meent in Papendrecht. Wanneer je het restaurant binnenstapt, waant u zich meteen in Italiaanse sferen. De heerlijke geur van pizza, pasta en wijn nemen u mee in een kleine belevenis van Italië. De medewerkers van Il Mercato staan met een glimlach voor u klaar. Il Mercato is ontstaan vanuit de passie voor Italië en eten. Deze passie delen wij graag met u.

Wilt u ook genieten  van Italië en eten? Kom dan lunchen bij Il Mercato! Maak hier uw reservering.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Lunchen in Papendrecht | Il Mercato

Wanneer u zin heeft in een (h)eerlijke lunch in Papendrecht heten wij u van harte welkom bij Il Mercato. Bij Il Mercato werken wij namelijk alleen met eerlijke en verse producten. Wij bereiden onze gerechten vol met passie, fantasie en liefde. En dit proeft u ook! Ook onze lunchgerechten worden met liefde bereidt om zo de smaakpapillen te verassen. We maken gebruik van specerijen en kruiden uit Italië om ons te concentreren op de smaken in de gerechten

Lunchkaart

Bij Il Mercato hebben wij een uitgebreide lunchkaart. De Italianen zijn gek op alle momenten om te eten. Daarom mag een uitgebreide lunchkaart niet ontbreken. Op onze lunchkaart vindt u verschillende gerechten van warm tot koud. U kunt kiezen uit pizza, rijk belegde broodjes, tosti’s, omelet, piadina’s, salades en in de middag eten we bij Il Mercato ook gewoon toetjes. Leuk om eens te proberen is het Parata Pranzo menu. Dit is een lunch parade voor 2 personen en bevat tomatensoep, tramezzini met geitenkaas, Bruschetta met gemarineerde champignons, broodje met gerookte zalm, broodje met tonijnsalade, broodje met Parmaham en een broodje met bresaola.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten