Lunchen in Sliedrecht

Wilt u graag lunchen in Sliedrecht? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, op een klein stukje rijden van Sliedrecht. Kom gezellig lunchen en geniet van heerlijke pasta’s, pizza’s, Italiaanse broodjes en nog veel meer! Bij Il Mercato zorgen wij voor een experience die u niet snel vergeet. Het restaurant uit Papendrecht dankt zijn naam aan de plek waar het gevestigd is, aan De Markt in het centrum. Doordat wij gebruik maken van een traditionele Napolitaanse oven kunnen wij de beste gerechten serveren. Bij binnenkomst proeft u al direct de toegankelijke sfeer, en zullen we er dan ook uiteraard alles aan doen om u een heerlijke middag te bezorgen.

Wilt u komen proeven? Reserveer dan uw lunch nabij Sliedrecht direct online!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Lunchen in Sliedrecht | Kom naar Il Mercato!

Zoals gezegd staan er pizza’s, pasta’s en nog veel meer dingen op het menu. Tijdens de lunch ,nabij Sliedrecht, kunt u verschillende soorten broodjes nuttigen. Maar natuurlijk ook gewoon een lekker pizza of salade! Bekijk hier de lunchkaart. Naast de lunch bent u ook welkom voor het diner.  Geniet van antipasti zoals knoflooklijven en huisgemaakt brood. Daarnaast besteld u een overheerlijk Pizza Tonno met verse tonijn. Ten slotte een dessert uit onze dessertkaart. Deze kunt u hier bekijken.

Ook voor een lekkere wijn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid wijn assortiment, waardoor er altijd een goede match voor u bij zit. Vraag gerust aan onze bediening welke wijn er past bij uw gerecht, we geven u graag advies.

Reserveren of contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over ons restaurant? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u vooraf uiteraard bijzondere informatie, zoals allergieën aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Als u direct wilt reserveren, dan kan dat snel en eenvoudig via de website. Tot ziens bij Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden om te lunchen vlakbij Sliedrecht en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of telefonisch. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00. Op zaterdag zijn we geopend tot 02:00.

Neem ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Lunchen in Sliedrecht